اصول اتو کردن پیراهن مردانه

چند نکته عمومی کار با اتو

احتمالا دیده اید زمانی که یک خیاط لباس را مقداری کوتاه می‌کند، هنگام اتوکشی لباس در میان اتو و لباس یک پارچه نسبتا زخیم قرار میدهد، قرار دادن یک تکه پارچه در میان اتو و لباس چند مزیت دارد که مهمترین آنها نسوختن لباس و برق نیفتادن لباس هنگام اتو زدن می باشد.

پیشنهاد میشود تا جای ممکن لباس ها مخصوصا پیراهن ها را پشت و رو اتوکشی کنید تا اگر به صورت ناخواسته لباس برق افتاد و یا آسیب دید، قسمتی که در دید دیگران می باشد آسیب نبیند.

در ابتدا بهتر است برای اینکه حرارت اتوی شما دستتان بیاید از حرارت کم (درجه ۱ یا کمتر از آن) شروع کنید و پس از چند دقیقه کار کردن با اتو اگر احساس کردید لباس شما نمی شود کم کم درجه اتو را زیاد کنید، گاهی برخی از لباس ها با درجه ای که لباس های دیگر را اتو میکنیم آسیب میبنند.

حتما به برچسب روی لباس‌ها توجه کنید، این برچسب ها به شما میگویند این لباس ها را با چه دمایی و در چه شرایطی می توانید اتو کنید.

قبل از اتوکشی حتما دقت کنید که یقه، سرآستین و زیر بقل لباس لک نباشد چون حرارت دیدن باعث تثبیت رنگ و لکه میشود و عملا بعد از اینکه لباس با یک لکه یا رنگ اتو شود از بین بردن آن لکه به سادگی امکان پذیر نیست.

هر چه اتو بزرگتر و سنگین تر باشد کار شما راحت تر است و در مدت زمان کمتری لباس شما به خوبی اتو می شود.

گاهی اوقات نیاز است که پارچه را بکشید و اتو کنید تا سطح چروک به خوبی اتو شود.

از کجای پیراهن اتوکشی را شروع کنیم؟

ابتدا از یقه لباس شروع کنید و سپس به قسمت بالایی و پشت لباس که طوق نامیده میشود بروید و آن قسمت را اتو کنید

سپس به سراغ آستین ها و سر آستین ها بروید، ابتدا قسمت رویی سر آستین را اتو بزنید و سپس به سراق قسمت داخلی بروید.

از بالای آستین شروع کنید و کم کم به سمت سر آستین حرکت کنید.

بعد از آستین ها نوبت جلوی پیراهن است. اگر سطح زیر لباس (روکش میز اتو و یا وسیله ای که در زیر لباس قرار داده اید) به میزان کافی نرم است که جای دکمه ها برروی لباس باقی نمایند جلوی پیراهن را برعکس کنید به شکلی که دکمه به روکش میز اتو بچسبد و از پشت لباس اتو کنید، اگر به میزان کافی زیر دکمه ها پارچه نرم قرار ندارد و ممکن است جای دکمه ها برروی لباس باقی بماند نیازی نیست پیراهن را پشت و رو کنید و کافی است با لبه اتو میان دکمه ها را اتو کنید.

هنگام اتو کردن در نزدیکی دکمه ها مراقب باشید دکمه ها آسیب نبینند، برخی از دکمه ها نسبت به حرارت به اندازه کافی مقاوم نیستند و حتی ممکن است آب شوند.

همیشه مراقب باشید قسمتی را که اتو کرده اید در هنگام اتو زدن قسمت های دیگر مجددا چروک نکنید و از یک الگوی منظم برای اتوکشی استفاده کنید.

۱/۵ - (۱ امتیاز)
مجید عابد
مجید عابد

نویسنده، مترجم و علاقه مند به پوشاک، مد و زیبایی

مقاله‌ها: 17

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *